Status buitenbanen

We gaan voorzichtig weer starten met tennissen. Hou je svp aan de regels en volg de aangewezen looproute door het park 

Helaas blijft ons clubhuis gesloten.

 

 

Laatste Nieuws

Terras en clubhuis weer geopend vanaf 2 juni!

Nadat we in de afgelopen weken voorzichtig zijn begonnen met enkelen, mochten we deze week ook weer dubbelen bij TV Spitsbergen. Vanaf 2 juni kunnen we opnieuw een stap verder gaan. Dan mogen namelijk ook het terras en het clubhuis weer geopend worden!

We blijven echter wel gebonden aan regels en richtlijnen. Zo is het natuurlijk heel begrijpelijk om elkaar huilend van geluk in de armen te willen vallen als er eindelijk weer een bittergarnituurtje voor je neergezet wordt, maar de anderhalve meter regel blijft geldig.

Lees meer

Wanneer kan je tennissen en is het clubhuis open?

We blijven doorgaan met het digitaal afhangen (via onze website of met behulp van onze app) voor het gebruik van een tennisbaan. Een reservering voor twee of vier personen geldt voor een volledig uur. Let op : je kunt nu ook buiten de horeca-tijden afhangen (hiervoor is een drankautomaat aanwezig op het terras).

Lees meer

Dubbelen mag weer, terras en clubhuis blijven nog gesloten

Update vanuit het bestuur: vrijdag 29 mei worden wij geinformeerd of er toch een mogelijkheid komt om de horeca open te houden. Wij zullen jullie hier vrijdagavond informeren over de uitslag.  

Na overleg met Sportservice en de gemeente Veenendaal mogen senioren vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven.

Lees meer

Senioren kunnen weer tennissen ... met wat regels

(Update 20-5 16:00) Wij hebben er voor gekozen om toezicht te houden op ons mooie tennispark. We willen voorkomen dat mensen van buitenaf of lieden die zich niet aan de regels (kunnen) houden op ons park komen tennissen,  met alle gevolgen van dien. Hierover hebben wij met een aantal partijen goed nagedacht.

Dit betekent, dat wij vrijwilligers hebben gevraagd op gezette tijden aanwezig te zijn. Dit betekent ook, dat wij afhankelijk zijn van deze vrijwilligers en daardoor niet de hele dag open zijn. Dit is jammer en tegelijkertijd moeten we ons allemaal even aanpassen. Zodra het kan en toegestaan is, zullen wij langzaamaan afbouwen richting een normale situatie. Daar is iedereen aan toe.

Lees meer

Status buitenbanen

We gaan voorzichtig weer starten met tennissen. Hou je svp aan de regels en volg de aangewezen looproute door het park 

Helaas blijft ons clubhuis gesloten.

 

 

Agenda

Maandag 8 juni
09:00 – 11:30

Maandagochtend 50+ Toss

Dinsdag 9 juni
19:00 – 21:30

Dinsdagavond Toss

Donderdag 11 juni
09:00 – 11:30

Donderdagochtend Toss

Maandag 15 juni
09:00 – 11:30

Maandagochtend 50+ Toss

Dinsdag 16 juni
19:00 – 21:30

Dinsdagavond Toss

Toon volledige agenda

Toernooi.NL (TV Spitsbergen)

Facebook

Buienradar